Samostalna izrada namještaja od drveta

Drveni namještaj iz samogradnje.

Rušenje i kresanje stabala? Vaša STIHL motorna pila može toliko više od toga. Mnogo je lijepih ideja u čijoj realizaciji vaša motorna pila može korisno doprinijeti - počevši od vrtnih svjetiljki pa do vrtnih klupa koje zaokružuju rustikalni ambijent vaše okućnice. Ovdje možete odabrati projekte koji će vas nadahnuti da iskoristite mogućnosti svog stroja - prikladno iskusnim korisnicima ali i početnicima! 

Izrada vrtnog stola

Izrada vrtnog stola

Ovo jednostavno uputstvo vodit će vas korak po korak kroz samostalnu izradu atraktivnog rustikalnog vrtnog stola. Njegov dizajn temeljen na prirodnom izgledu uklopit će ga u vašu okućnicu, a zahvaljujući materijalu od kojeg je sačinjen možete očekivati dugogodinju uporabnu funkciju. Komad namještaja, uporabljiv ali i dekorativan, kroz mnoge godine ubuduće.

Izrada drvene stolice

Izrada drvene stolice

U svega nekoliko koraka uputit ćemo vas u izradu vrtne drvene stolice za vašu terasu. Ova drvena stolica poslužiti će kao samostojeći uporabno - dekorativni element, Ali i kao nadopuna namještaju vaše vrtne terase. Ovdje ćete pronaći upute za izradu.

Izrada vrtne svjetiljke

Izrada vrtne svjetiljke

Projekt izrade ukrasnog Elementa pomoću motorne pile opremljene Carving reznom garniturom - lancem i vodilicom za precizno rezbarenje u drvetu. S reznom garniturom za precizno rezbarenje i ponešto znanja i vještine u radu u drvetu možete sami izraditi vrtnu drvenu svjetljku, koja će rasvjeti vaše okućnice i vrta dati osobit topao ugođaj. U članku koji slijedi dati ćemo vam upute kako u pažljivo odabranome trupcu urezati usjeke za prodor svjetla kroz vašu drvenu vrtnu svjetiljku, kako biste svome vrtu dali osobit topao ugođaj.

Samogradnja pješčanika za igru djece

Samogradnja pješčanika za igru djece

Pješčanik je vrtni element vrlo jednostavan za samoizgradnju. Za uspjeh ovog projekta vrlo su važni pravilan odabir drveta, pozicije pješčanika, kao i odabir samog pijeska kojeg će pješčanik sadržavati. Primjenom doljenavedenog skupa Uputa za izgradnju ništa vam ne stoji na putu da izgradite pješčanik po želji vaših najmlađih.

Izgradnja vrtne klupe

Izgradnja vrtne klupe

Vrtna klupa iz samoizgradnje ima nevjerovatan učinak na posjetitelje, i njen vizualni upliv odgovara vašoj zamisli - jak je i nenadomjestiv. Naš članak uputit će vas Kako odabrati pravi trupac za projekt o kome govorimo, i Kako zaštititi Materijal od Koga je sazdan. Uz našu Korak - po - korak uputu lako ćete napraviti vrtnu klupu vlastitim snagama i po vlastitom ukusu!

Izrada nosača za vrtne uređaje i alate

Izrada nosača za vrtne uređaje i alate

Pomoću naših uputa samostalno možete izraditi nosače za vrtne uređaje i alate, kao i drveni sanduk za kosilicu. Na taj način optimalno ćete iskoristiti skladišni prostor u garaži ili spremištu.

Pribor